Eski Yenimahaleliler Yemekte Buluştu

Yenimahalleliler Derneğini’nin düzenlediği yemekte bir araya gelen Yenimahalleliler eski günleri andı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi...

Yenimahalleliler Derneğini’nin düzenlediği yemekte bir araya gelen Yenimahalleliler eski günleri andı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da katıldığı yemekte dünden bugüne Yenimahalle’nin hikayesi anlatıldı.

Yenimahalle Şehir Lokali’nde düzenlenen yemeğe dernek başkanı Baskın Sürmeli ev sahipliği yaptı. Dernek üyelerinin katıldığı yemekte geçmişten günümüze Yenimahalle’nin gelişimi konuşuldu. Eski Belediye Başkanlarından Ragıp Tüzün’ün ilçe haline getirdiği Yenimahalle’nin hızla geliştiğine dikkat çekilen gecede konuşan Yaşar, belediye olarak Yenimahalle’nin büyümesi ve Başkent’in parlayan ilçelerinde biri olması için çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

'AVRUPA STANDARTLARINDA BİR YENİMAHALLE'

Kentsel dönüşüm projeleri ile Yenimahalle’nin çehresinin değiştiğini belirten Yaşar, yapılan parklar, spor tesisleri, modern pazar yerleri ve sağlık merkezleri ile Avrupa standartlarında bir ilçe inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: