Eskici, Başkan Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti

KAYSERİ (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Eskici, ziyarette yaptığı konuşmada, Kayseri'nin büyük bir değişim ve gelişim gösterdiğini, bu gelişme ve büyümesinin spor sektörüne de yansıdığını belirterek, Büyükkılıç 'a spor alanında örnek çalışmalar sergileyen Melikgazi Belediyesinin göstermiş olduğu hassasiyet ve gayretten dolayı teşekkür etti. Büyükkılıç ise Eskici'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediyelerin kararlı ve uzun dönem rasyonel yatırımları, özel sektör yatırımlarını da teşvik etmiş ve desteklemiştir. Kayseri bölgenin spor merkezidir. Melikgazi Belediyesince spor alanlarına yapılan yatırım ve hizmetlerle, ilçenin her semtinde açık alan basketbol sahaları, fitness aletleri mevcut olup, bölgeye hitap eden 14 okulda da kapalı spor salonu inşa edilmiştir" dedi. Büyükkılıç, Murat Eskici’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, ortak projeler için de çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: