Eskigediz İsmetpaşa Mahallesine Kilit Parke Taşı Kaplaması

Eskigediz Belediyesi, ünlü İsmet Paşa Mahallesi'ndeki tüm cadde ve sokaklarda kilit parke taşı kaplama çalışması...

Eskigediz Belediyesi, ünlü İsmet Paşa Mahallesi'ndeki tüm cadde ve sokaklarda kilit parke taşı kaplama çalışması başlattı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop, beldenin bakımsız ve eski paket taşlarıyla ihtiyacı karşılayamayan cadde ve sokaklarında yeni düzenlemeye gittiklerini söyledi.

Vatandaşın memnuniyetini hep ön planda tuttuklarını ve bunun için büyük gayret gösterdiklerini belirten Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop, cadde ve sokakların çoğunun mevsim şartları dolayısıyla çabuk tahrip olduğunu, bunun için belli bir plan dahilinde beldenin tüm sokak ve caddelerinde yol ve kaldırım düzenlemesi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Feridun Altıntop, "Bu yıl içerisinde başlattığımız ön çalışma ile mevcut kaldırımları yıkarak yollarla birlikte yenileyeceğiz. Vatandaşlarımız tarafından şikayete maruz kalan bölgelere öncelik verirken, genel düzenleme programımızın bozulmamasına büyük gayret gösteriyoruz. Yol sorunlarının çözüme kavuşması için yaptığımız çalışmalar sırasında duyarlılık gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Amacımız kalıcı ve uzun vadeli bir hizmet üretmektir. İsmetpaşa Mahallesine bağlı sokaklarda bir proje dahilinde başlattığımız yol ve kaldırım düzenlemesini tüm beldeye yayarak Eskigediz'i tamamen kilit parke taşı ile yenileyeceğiz. Ayrıca yağmur sularının tahribatını önlemek amacıyla yol kenarlarında oluklu taş sistemi uyguluyoruz. Artık caddelerimiz, sokaklarımız ve kaldırımlarımız düzenli bir kent standardında olacak" dedi.

İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ise, bu çalışmadan dolayı Başkan Altıntop ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiklerini belirterek, "Belediyemiz, yıllarca süren bu sorunun ortadan kaldırılması için bir ilçe belediyesi gibi gayretle çalışıyor. Kısa bir süre sonra düzenli bir beldeye kavuşmuş olacağız" dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: