Eskihisar

Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu, Eskihisar- Topçular arasında arabalı vapur hattı seferlerini başlatacaklarını söyledi.

Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu, Eskihisar- Topçular arasında arabalı vapur hattı seferlerini başlatacaklarını söyledi.

Kutlu, yaptığı yazılı açıklamada, Negmar'ın 60 milyon TL'lik bir yatırımla Eskihisar - Topçular seferini başlatmak için Bahariye, Selimiye, Muradiye isimli üç feribot satın aldığını kaydetti. Feribot seferleri nedeniyle grup bünyesinde Narlı Feribot İşletmeciliği AŞ'ni kurduklarını kaydeden Kutlu, "Turizmin ve ticaretin hızla geliştiği Marmara Bölgesi'nde mevcut kapasitenin ihtiyacı karşılamadığını gördük. Vatandaşın yeni arayışlarını tespit etmemizle birlikte de grubumuz böyle bir yatırım yapma kararı aldı. Bu kapsamda grubumuz Narlı Feribot İşletmeciliği'ni kurdu. Eskihisar Topçular arasındaki seferlerimizi beş feribot ile gerçekleştireceğiz. Şu anda üç gemi satın alındı, önümüzdeki günlerde iki feribot daha alacağız. İstanbul Bursa illeri ve Ege Bölgesi'nden İstanbul'a gidip gelenler için Eskihisar ve Topçular'da kuyrukta beklemek ortadan kalkacak" dedi.

Reklam
Reklam

Narlı Feribot İşletmeciliği AŞ Genel Müdürü Bülent Şafak da Eskihisar ve Topçular iskelelerinin hazır olduğunu belirterek, seferlerin 25 Ekim'e kadar başlayacağını kaydetti. Şafak, seferlerinin başlamasıyla birlikte Marmara'da yolcu taşımacılığının canlanacağını kaydetti.

Muhabir: Nedim Güler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: