Eskihisar Yürüyüşlerine Mali'den Konuklar

Eskihisar sağlıklı yaşam yürüyüşleri Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in öncülüğünde devam ediyor. Yürüyüşlere bu hafta...

Eskihisar sağlıklı yaşam yürüyüşleri Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in öncülüğünde devam ediyor. Yürüyüşlere bu hafta Mali’den Gebze’ye gelen eğitimciler de katıldı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in öncülüğünde başlatılan, "Eskihisar Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri" tüm hızıyla devam ediyor. Eskihisar sahilinde her Pazar günü gerçekleştirilen sağlıklı yaşam yürüyüşleri, Gebzeli sporseverlerin ilgisi ve katılımıyla sürüyor. Eskihisar Sakızağacı’nda bir araya gelen sağlıklı yaşam yürüyüşçüleri, Başkan Köşker’in nezaretinde ısınma hareketlerinin ardından sahilde tempolu yapılan 3 turluk yürüyüşün ardından verilen kahvaltıda yorgunluk atıyor. Eskihisar’daki sağlıklı yaşam yürüyüşlerine bu hafta yurt dışından gelen konuklar da katıldı.

Reklam
Reklam

Mali’de görev yapan ve bir dizi ziyaret için Gebze’ye gelen eğitimciler de sağlıklı yaşam yürüyüşlerine katılarak Başkan Köşker’in konuğu oldu. Başkan Köşker ve Gebzeli katılımcılarla birlikte yürüyüş yapan Malili eğitimciler Gebze’yi ve Eskihisar’ı çok beğendiklerini dile getirdiler. Malili konuklarını yürüyüş sonrası kahvaltıda ağırlayan Başkan Köşker, Gebze bölgesi hakkında ve yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi verdi. Mali’den Gebze’ye gelen eğitimciler, Başkan Köşker’e konuk severliğinden ötürü teşekkür ederek hediye takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: