Eskihisar'da gişe bariyerini kıran kamyon denize düştü

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Eskihisar Feribot İskelesi'nde, freni boşalan boş meyve kasası yüklü araç gişe...

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Eskihisar Feribot İskelesi'nde, freni boşalan boş meyve kasası yüklü araç gişe bariyerlerini kırarak denize düştü.
Boş meyve kasası yüklü 45 ZN 564 plakalı aracın şoförü Mehmet Mutlu (43), büfeden gazete almak için araçtan aşağı inince, freni boşalan kamyon kendiliğinden hareket etti. Bu esnada hareket eden kamyon, Eskihisar Feribot İskelesi'nin gişesindek bariyeri kırdıktan sonra sahile yanaşmış olan iki feribotun arasından denize düştü.
Yetkililer, şoför Mutlu'nun, durduktan sonra kaymaması için kamyonun el frenini çekmediğini ileri sürdüler. Denize düşen kamyonu çıkarmak için bölgeye kurtarıcılar ve balık adamlar sevk edildi. Kamyonun boş olması, muhtemel bir faciayı önlerken, kurtarma ekiplerinin 2 saati aşkın çalışmadan sonra kamyon denizden, vinç yardımıyla çıkarıldı. Gebze Jandarma yetkilileri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz