Eskilde eğitime %100 destek sürüyor

Eskil Belediye Başkanlığı ve Eskil İmam Hatip Eğitime Destek Derneği ile Aksaray İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında...

Eskil Belediye Başkanlığı ve Eskil İmam Hatip Eğitime Destek Derneği ile Aksaray İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında Eğitime %100 Destek Projesi Kapsamında; Aksaray İli Eskil İlçesi İmam Hatip Lisesine özel projeli 160 öğrencilik yemekhaneli pansiyon binası ve pansiyon binasına bitişik nizam olarak Ek-8 derslik yapılması için protokol imzalanmıştı.

Yapılan protokolün ardından Eskil İmam Hatip Eğitimine Destek Derneği çalışmalarına hız verdi ve İmam Hatip Yurdu inşaatı için ilk kazmayı vurdu. Eskil Belediyesine ait iş makinalarıyla şu an İmam Hatip Lisesi olarak hizmet veren binanın bahçesinde inşaat çalışmaları başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan ESİMDER Eskil İmam Hatip Eğitimine Destek Derneği,” Protokolün yapılmasının ardından hiç zaman kaybetmeden çalışmalarımıza başladık. Önce Allah’ın izniyle, daha sonra yardımseverlerin yardımlarıyla yurdumuz inşallah en kısa zamanda tamamlanacak ve çocuklarımıza hizmet vermeye başlayacak. Şu anda derneğimiz yardımları kabul etmeye başlamıştır. Zamanında bir İmam Hatip Eğitimi okulunu yaptıran, Kuran Kursları yaptıran, minareler yaptıran siz değerli yardımsever vatandaşlarımız eminiz ki bu işinde üstesinden geleceksiniz. Allah herkesin yardımlarını kabul etsin” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: