Eskişehir 2013 Türk Dünyası Başkenti

BİLECİK (AA) - Eskişehir 2013 Türk Dünyası Başkenti etkinlikleri kapsamında Bozüyük ilçesinde, Ertuğrulgazi Anma ve Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu tarafından konser düzenlendi.

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Başkenti etkinlikleri kapsamında Bozüyük ilçesinde, Ertuğrulgazi Anma ve Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu tarafından konser düzenlendi. Belediye Düğün Salonu'ndaki konseri, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Oral Büyüksarı, Batı Trakya Türkmen Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Özkan Hüseyin, Başbakanlık eski danışmanı Hürriyet Ersoy, Afganistan ve Kırgızistan milletvekilleri, Türk Cumhuriyetlerden gelen davetliler ile vatandaşlar katıldı. Programda, Prof. Dr. Hüseyin, Mithat Körler, Askat Musabekov, Ahmet Ahmedov, Zaiba ve Şahsenem sahne aldı. Şarkılara vatandaşlar da eşlik etti. Bakıcı, konsere katılan sanatçılara çiçek verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: