Eskişehir Battalgazi Ortaokulu’nda ‘Yıl Sonu Sergisi’ yoğun ilgi gördü

Eskişehir Battalgazi Ortaokulu öğrencilerinin; 2018-2019 eğitim öğretim yılı içinde, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım dersinde yaptıkları çalışmaların ‘Yıl Sonu Sergisi’, okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi ve davetlilerin beğenisine sunuldu.Yıl sonu Sergisi’nin açılışını; Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Önder Ceylan yaptı.

Eskişehir Battalgazi Ortaokulu öğrencilerinin; 2018-2019 eğitim öğretim yılı içinde, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım dersinde yaptıkları çalışmaların ‘Yıl Sonu Sergisi’, okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi ve davetlilerin beğenisine sunuldu.
Yıl sonu Sergisi’nin açılışını; Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Önder Ceylan yaptı. Sergiye katılan konuklar öğrencilerin mutluluklarına ortak oldular. Davetliler ve sanatseverler; sergilenen eserleri gezerek, beğendiklerini ifade ettiler.
Resim sergisinde; tuval üzerine akrilik boya ile çalışmalar, taş boyama, grafiksel çalışmalar, karikatür, maske, kolaj, atık materyalleri değerlendirme çalışmalarına yer verildi ve sergilendi. Teknoloji ve Tasarım Sergisinde ise: tasarım odaklı süreç projeleri, mimari tasarım projeleri, engelsiz yaşam projeleri, ergonomi projeleri, mühendislik tasarımları, biyotaklit projeleri ve özgün ürün tasarımları sergilendi.
Sergide: Destek Eğitim Odası’nda eğitim gören öğrenci Samed Can Aydın’ın çalışmaları da yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz