Eskişehir Eğitimciler Derneği 130 Öğrenciyi Sevindirdi

Eskişehir Eğitimciler Derneği, Seyitgazi ilçesi Cevizli köyünde bulunan ilköğretim okulu öğrencilerine kışlık elbise ve kırtasiye...

Eskişehir Eğitimciler Derneği, Seyitgazi ilçesi Cevizli köyünde bulunan ilköğretim okulu öğrencilerine kışlık elbise ve kırtasiye yardımı yaptı.

130 öğrenciye yardımın yapıldığı ziyaretle ilgili Dernek Başkanı Vahdet Çalkınlı her sene bir okuldaki öğrencilerin ihtiyacını karşıladıklarını belirterek, "Öğrencilerin gözlerindeki mutluluğu görmek herşeye bedel." dedi.

Kentte görev yapan gönüllü öğretmenlerce kurulan Eskişehir Eğitimciler Derneği eğitim alanında yaptığı ve halen yürütmekte olduğu SBS ve YGS Hazırlık Kursları, seminerler, mesleki gelişim faaliyetleri gibi birçok eğitime yönelik çalışmaları ile Eskişehir kamuoyunda takdir topluyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: