Eskişehir İl Müftüsü Gerek, Kırka’daki Kur’an kurslarında incelemelerde bulundu

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, Kırka’daki Kur’an kurslarında incelemelerde bulundu.Seyitgazi’nin Kırka mahallesinde bulunan 4-6 yaş Hz.

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, Kırka’daki Kur’an kurslarında incelemelerde bulundu.
Seyitgazi’nin Kırka mahallesinde bulunan 4-6 yaş Hz. Fatıma Kur’an kursundan eğitim gören çocuklarla yakından ilgilenen Müftü Gerek, kurs öğreticisinden çocuklar hakkında bilgi aldı daha sonra derslerini yakından inceledi. Müftü Gerek, daha sonra Kırka Mehmet Ali Efendi Kur’an kursunu geçerek burada kursiyerlerle sohbet etti. Kurs hocası Selahattin Genç’ten bilgi aldı Müftü Gerek; ’’Kurslarımız ilimizde örnek teşkil ediyor. Kur’an kursumuz aktif olarak her yaş seviyesinde olan tek kursumuz hocamıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum’’ diye belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz