Eskişehir merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu, 19 gözaltı kararı

Eskişehir’in de içinde bulunduğu 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik devam eden çalışmalarda 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, FETÖ/PDY’nin "Mahrem Yapılanması"na yönelik yapılan çalışmalarda Eskişehir, Manisa, Kocaeli ve Ankara’da polis ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi.Operasyon kapsamında 15 şüpheli gözaltına alınırken, diğer 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalarını devam ediyor.

Eskişehir’in de içinde bulunduğu 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik devam eden çalışmalarda 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, FETÖ/PDY’nin "Mahrem Yapılanması"na yönelik yapılan çalışmalarda Eskişehir, Manisa, Kocaeli ve Ankara’da polis ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlendi.
Operasyon kapsamında 15 şüpheli gözaltına alınırken, diğer 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalarını devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz