'eskişehir O’nu Okuyor’ Kitap Okuma Yarışması

Dündarlar Makina firması, Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen “Eskişehir O’nu Okuyor” ödüllü kitap okuma yarışması...

Dündarlar Makina firması, Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen “Eskişehir O’nu Okuyor” ödüllü kitap okuma yarışması kapsamında çalışanlarına ücretsiz olarak Peygamber Efendimizin (sav) hayatını anlatan kitaplar dağıttı.

Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Müftülüğü, Yunus Emre Kültür Sanat Sevgi ve Barışa Çağrı Derneği (YUSEV), ESED, EDİMDER ve EMEDER tarafından ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ile yetişkinlere yönelik Peygamber sevgisinin elde edilmesi ve okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla "Eskişehir O'nu okuyor" adlı kitap okuma yarışması düzenleniyor. Dündarlar Makina Yönetim Kurulu Başkanı Ruşan Dündar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Müslüman olarak inandığımız İslamiyet’i ne kadar biliyoruz? Peygamberimizi ne kadar tanıyoruz? Bu soruları ben hem kendime soruyorum, hem de hepimiz bu soruları sormalıyız diye düşünüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye’de ve Eskişehir’de Peygamber Efendimizin hayatıyla ilgili bir kitap okuma kampanyası başlatıldığını belirten Dündar, “Ben buna gönülden destek veriyorum. Peygamberimizi daha iyi tanımak ve bilmediğimiz yönlerini öğrenmek için bu kitabı okumamız gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle böyle bir kampanyada firma olarak da katkıda bulunmak, görev almak beni manen mutlu etti. Hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah hepimiz okuyarak dinimizi daha iyi tanırız. Şimdiden kampanyaya destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitaplar çalışanlar tarafından büyük ilgi gördü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: