Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü kapalı köy yollarını açıyor

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü greyderi, odun ve tomruk depolarının yollarının yanı sıra orman köylerinin yollarını...

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü greyderi, odun ve tomruk depolarının yollarının yanı sıra orman köylerinin yollarını da açık tutmaya çalışıyor.
Bazı lif-yonga ve tomruk işleyen sanayi kuruluşlarının hammadde sıkıntısı çekmesi üzerine harekete geçen Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, kuruma ait greyderle anayola en yakın bulunan Başören deposunun yolunda ve içinde kar temizliği yaptı. Çetin geçen kış şartları nedeniyle günlerdir kapalı bulunan Çatacık Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait Alpu Başören Orman Emval Deposu’nun yolu dün açıldı. Yolların açılması ile birlikte kamyonlara tomruk yüklenmesine de tekrar başlandı.
Yaklaşık 1 metreye yakın karın olduğu bölgedeki çalışmaları yerinde izleyen Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, depo yolunun açılmasının ardından civarda bulunan Belkese, Taycılar ve Alapınar köylerine giden yolların da açılması talimatını verdi. Perşembe akşamı Belkese köyünün yolu kardan temizlenirken, Cuma günüde Taycılar ve Alapınar yolları ulaşıma açıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz