Eskişehir Sanayi Odası Seçimlerine Doğru

Eskişehir Sanayi Odası Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir sanayisinin 24 yıllık donuklaşan, sıradanlaşan, heyecansız Oda...

Eskişehir Sanayi Odası Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir sanayisinin 24 yıllık donuklaşan, sıradanlaşan, heyecansız Oda yönetiminden kurtulması için buluştuklarını belirterek "Bu değişim iradesinin sandığa ve Oda yönetimine yansıması için gerekenleri yapacağız” dedi.

Hatipoğlu, ekibi ile birlikte bir otelde düzenlediği basın toplantısında, gündemlerinde sürekli olarak Eskişehir’in olduğunu belirtti. Sanayi Odası seçimlerinin daha önce Eskişehir'in gündemine hemen hemen hiç gelmediğini söyleyen Nebi Hatipoğlu "24 Yıllık başkan, gündemi ve seçimleri Eskişehir'den kaçırırdı. Bu gelişmeleri çok olumlu buluyorum. Sanayicinin gündemi Eskişehir'i doğrudan ilgilendiren önemli bir konudur. Bu yüzden ben de sizleri ve kamuoyunu bilgilendirmek, sürece ilişkin düşüncelerimizi paylaşmak istedim. Nisan ayının başında gazeteler aracılığıyla bir ilanla çağrıda bulunarak "Mayıs başında seçim istiyoruz" dedik. Çünkü Eskişehir bu seçimler nedeniyle vakit kaybediyor. Sözgelimi 2013 Kültür Başkenti olmamız nedeniyle, sanayicimizin, Eskişehir'in kazanacağı önemli etkinlik fırsatlar, heba ediliyordu. 24 Yıllık Başkan konunun çok uzağında kaldı. Bu genel bir tavır 24 yıldır alışkınız. Böylesi fırsatları değerlendirememe, kendi içine kapanık bir Oda vizyonu zaten 24 yıllık bir alışkanlık. Her geçen gün bize, Eskişehir'e zaman kaybettiriyor” diye belirtti.

Reklam
Reklam

ADİL BİR REKABET İSTİYORUZ

Eskişehir sanayisinin 24 yıllık donuklaşan, sıradanlaşan, heyecansız Oda yönetiminden kurtulması için buluştuklarını kaydeden Hatipoğlu şunları söyledi:

“Seçim sürecinde vizyonumuzun, değerlerimizin, ilkelerimizin konuşulmasını tercih ederiz. Böylesi gündemlerle sanayicimizin ve şehrimizin meşgul edilmesini istemeyiz. Bu bize, bizim gibi bir şehre yakışmaz. O nedenle böylesi bir açıklama yapma konusunda da çok düşündük. Biz adil bir rekabet içinde vizyonun, değerlerin ve ilkelerin yarıştığı bir seçim olması konusunda üstümüze düşeni yapıyoruz, bundan sonra da yapacağız. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Eskişehirle ve sanayiye yönelik anlayışımız, Odamızın nasıl yönetilmesi gerektiğini konuşacağız. Ama bu arada seçimin adaletli ve temsil yeteneğini zorlamaya yönelik çabaları da izleyeceğiz. Bu konuda Eskişehir’i, sanayicilerimizi temsil eden adil bir seçim olması için çalışacağız. Meydanı boş bırakma gafletine de düşemeyiz. Bizim hem şehrimize hem de sanayicilere karşı sorumluluğumuz var. Bu değişim iradesinin sandığa ve Oda yönetimine yansıması için gerekenleri yapacağız.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: