Eskişehir Sanayi Odası Seçimlerine Doğru

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanlığı'na aday olan Nebi Hatipoğlu, seçimleri kazandığı takdirde KOBİ OSB'nin sorunları...

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanlığı'na aday olan Nebi Hatipoğlu, seçimleri kazandığı takdirde KOBİ OSB'nin sorunları çözeceğini söyledi.

Hatipoğlu, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir lokantada, KOBİ OSB’nin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili bir toplantı düzenledi. Daha önce yapılan toplantıda KOBİ OSB’nin sorunlarının masaya yatırıldığını hatırlatan Nebi Hatipoğlu bugünkü toplantıda çözüm önerileri üzerine konuşacağını kaydetti. Daha önce sanayici ile yapılan toplantıdan sonra problemleri Sanayi Odası'na sunduklarını kaydeden Hatipoğlu sorunları halen sürdüğünü dile getirdi. Problemlerin giderilmesini isteyen Hatipoğlu şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Önümüzdeki ay seçimlerimiz var. KOBİ’deki arkadaşların tüm sorunlarını biliyoruz, seçimi kazandığımızda bu sorunları tek tek çözeceğiz. Çöp, ulaşım sorununu, çözeceğiz. Önce belediyeden isteyeceğiz, olmazsa biz bir servis koyabiliriz. İskan sorununu, tapu sorununu da çözeceğiz, tapuların alınmasıyla ilgili bazı şeyleri kolaylaştırmamız gerekiyor. Buraya yıllarını veren insanlar zaten tüm birikimlerini fabrikaya harcıyorlar. Onlar da her şeyi dört dörtlük yapmak istiyor tabii ki. Bu arkadaşlara bu tür konularda biraz toleransa göstermemiz gerekiyor. Bir taahhütname alırsın ve 'Bunu 1-2 yıl içinde tamamla' dersin, önünü açarsın o da çalışmalarını tamamlar. İmkanı olunca da her şeyi dört dörtlük yapar. Bunu sağlayacağımızı seçimi kazanırsak taahhüt ediyoruz. KOBİ deyince küçük gibi görünüyor. Buradaki çoğu yer KOBİ, ama bazılarına KOBİ denmesi haksızlık, bu ismi de değiştireceğiz."

Nebi Hatipoğlu, KOBİ OSB'de bir hizmet binası yapmayı planladıklarını da anlatarak "Buradaki sorunları daha rahat çözebilmek için. Elektriği nasıl daha ucuza veririz bunun hesabını yapacağız. Bir diğer konu da cami. Burada bir camiye ihtiyaç var. Yönetime gelince camiyi de OSB’ye kazandıracağız inşallah” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: