Eskişehir Ticaret Odası Hakkari'deki terör saldırısını kınadı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 8 askerin ve 1 korucunun terör örgütünün döşediği mayın sonucu şehit edilmesini...

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 8 askerin ve 1 korucunun terör örgütünün döşediği mayın sonucu şehit edilmesini Eskişehir Ticaret Odası (ETO), yaptığı yazılı açıklama ile kınadı. ETO Başkanı Harun Karacan, "Hainlere en büyük cevap aziz milletimizin birlik ve beraberliği olacaktır.” dedi.
Sevgi ve paylaşmanın çoğaldığı Ramazan ayında yapılan bu saldırıların insanlığa, kardeşliğe uzanan kirli ellerin ifadesi olduğunu belirten Karacan, "Hakkari Çukurca’da meydana gelen ve yüreğimize ateş düşüren hain terör saldırısını nefretle kınıyoruz. 8 askerimiz ve 1 korucumuzun şehit olduğu, 1'i ağır olmak üzere 15 evladımızın yaralandığı saldırı, terör örgütünün kanlı ve hain yüzünü bir kez daha göstermektedir.” görüşünü dile getirdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin geçmişte olduğu gibi terör örgütüne yine hak ettiği cevabı vereceğini ifade eden Karacan, "Aziz milletimiz bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de ortak irade ve akılla hareket ederek bölücülere boyun eğmeyecektir. Saldırıda şehit olan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı dilerim.” temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz