Eskişehir Tuhafiyeciler Ve İşportacılar OdasıBaşkanı Şen'den TÜKODER'e Ziyaret

Eskişehir Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Eskişehir Şube Başkanı Sülahi Özalp'i ziyaret etti.

Eskişehir Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Eskişehir Şube Başkanı Sülahi Özalp'i ziyaret etti.

Şen, TÜKODER'de yaptığı konuşmada, Oda olarak bayram öncesinde TÜKODER Başkanı Özalp'i yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etmek için ziyaret ettiklerini dile getirdi.

Tüketici hakları noktasında Özalp'le çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Şen, "Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı olarak Sülahi bey'e bayram öncesi esnafın hiçbir şekilde ürünlere zam yapmayacağı konusunda söz verdim. Esnafımızda bu sözümüze uyuyor. Halkımız rahatlıkla bayram alışverişlerini yapsınlar. Biz bu başarılı çalışmalarda TÜKODER'in yanındayız"diye konuştu.

Reklam
Reklam

Özalp de, Eskişehir esnafının ürünlerdeki kaliteyi artırarak, fiyatları da düşürmesini bayram öncesinde olumlu bir gelişme olarak gördüğünü ifade etti.

Eskişehir'de tüketicilerin fiyat ve kalite araştırması yapması gerektiğini belirten Özalp, tüketicilerin bu araştırmanın sonucunda Eskişehir merkezindeki pek çok esnaftan yararlanabileceğini, kaliteli ürün alabileceğini kaydetti.

Muhabir: Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: