Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir görevine başladı

Eskişehir Valiliği'ne atanan Kadir Koçdemir, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Ankara'dan Eskişehir'e geldi. Koçdemir, valilik...

Eskişehir Valiliği'ne atanan Kadir Koçdemir, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Ankara'dan Eskişehir'e geldi. Koçdemir, valilik önünde yaklaşık 100 metre kuyruk oluşturan kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri tarafından karşılandı.
2003 yılında kısa bir süre Eskişehir’de görev yaptığını belirten Koçdemir, “Eskişehir’e hayırlı hizmetler veren bir dönemi beraber yaşayacağız. Öncelikle valiliği doğru düzgün yapacağız. Adaletsizliğin olmadığı, şeffaf, tarafsız, hesap veren, öngörülebilir bir kamu iradesi tesis edeceğiz.” dedi.
Sağlıklı bir iletişim ortamının oluşturulmasına dikkat çeken Vali Koçdemir, “Eskişehir büyük hedefleri olan, büyük potansiyeli olan bir ilimiz. Bu hedefleri Eskişehir’i taşımada katkımızı azamı gayret edeceğiz. Bunun gerçekleşmesi için de ‘dört t’nin olmadığı yani tehdit edilmemiş, görüş ve kanaatlerini açıklamada endişe duymadığı, tahdid edilmemiş, belli konuların gündeme getirilmesinin yasaklanmadığı, tecrid edilmemiş, belli insanların dışarıda bırakılmadığı ve en son tahrip edilmemiş, insanların duygu ve düşüncelerini doğru anlamaya çalışan bir iletişim ortamı tesis etmekten geçtiğini kabul ediyoruz. En önemli faktörün de sağlıklı çalışan, sürekli irtibat halinde olduğumuz duyarlı bir basın olduğunu kabul ediyoruz.” diye konuştu.
Son olarak bu zamana kadar Eskişehir’e hizmet etmiş herkese teşekkür eden Vali Koçdemir, “Ben Eskişehir’in iyi bir evladı olmaya talibim” diyerek yeni görevine başladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz