Eskişehir Valisi Makam Aracıyla Kaza Geçirdi

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, şoförü ve korumasının da içinde bulunduğu makam aracıyla kaza geçirdi. Valinin...

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, şoförü ve korumasının da içinde bulunduğu makam aracıyla kaza geçirdi. Valinin de yaralanarak hastaneye kaldırıldığı kazada korumanın sağlık durumu ağır.

Edinilen bilgiye göre 03.00 sıralarında yaşanan kaza, Eskişehir-Ankara karayolu 46. kilometrede meydana geldi. Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, şoförü ve korumasının da içinde bulunduğu makam aracı yolda park halindeki kamyona arkadan çarptı.

Kazada yaralanan Vali Kadir Koçdemir, Eskişehir Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi bölümüne kaldırıldı. Valinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Bölümü'ne kaldırılan korumasının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazada yaralanan şoför de, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: