Eskişehir’de 2. Bilim Ve Teknoloji Günleri

Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi ve Anadolu IEEE Mühendislik ve Teknoloji Kulübü işbirliği ile...

Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi ve Anadolu IEEE Mühendislik ve Teknoloji Kulübü işbirliği ile gerçekleşen ‘2. Bilim ve Teknoloji Günleri’ 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Gerçekleşen etkinliğe Salih Zeki Anadolu Lisesi’nden 6, Mehmetçik Anadolu Lisesi’nden 3, Şehit Murat Tuzsuz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden 6 öğrenci katıldı. Toplamda 15 lise öğrencisi üçer kişilik 5 grup halinde yarışmaya katıldı ve bu öğrencilere, Anadolu IEEE Mühendislik ve Teknoloji Kulübü’nde görev alan mühendislik bölümlerinden öğrenciler destek verdi. ‘2. Bilim ve Teknoloji Günleri’ ile gençler ellerindeki sınırlı malzemeler ile yaptıkları sumo robotlarını rakip takımların robotları ile yarıştırdı. Yarışma sonucunda birinciliği alan Salih Zeki Anadolu Lisesi öğrencileri robotlarını Başkan Ataç’a hediye ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: