Eskişehir’de 2 Bin 500 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada, 2 bin 500 paket kaçak...

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada, 2 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Yapılan açıklamaya göre, dün gece saat:01.15 sıralarında, Ankara istikametinden Eskişehir’e giriş yapan bir aracı durduran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, yaptıkları aramada, 3 değişik markada toplam 2 bin 500 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirdiler. Ekipler, araçta bulunan C.Ç. (30), M.A. (21), A.G. (30) ve N.U.(26) isimli şahısları yakalandılar. Zanlılar arasında bulunan ve ele geçirilen gümrük kaçağı sigaraların kendisine ait olduğunu beyan eden C.Ç. isimli şahıs hakkında ilgili suçtan tahkikata başlandığı belirtilen açıklamada “Ülkemizin büyük miktarlarda vergi kaybına neden kaçakçılık suçları ile mücadelemiz hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Yakalanan kaçak sigaraların sağlıksız koşullarda üretilmeleri nedeniyle insan sağlığı açısından son derece tehlike arz etmektedir. Terör örgütlerinin de sigara kaçakçılığından büyük bir gelir elde ettiği unutulmamalıdır” diye belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: