Eskişehir'de asayiş

Eskişehir'de Porsuk Çayı'na düşen bir kişi yaralandı.

Eskişehir'de Porsuk Çayı'na düşen bir kişi yaralandı.

Kırmızıtoprak Mahallesi Kanlıkavak Parkı'nın yanından geçen Porsuk Çayı'na kenarından yürüyen E.C. (38) dengesini kaybederek suya düştü. Yaralanan E.C, 112 Acil Servis ekiplerince Yunusemre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

E.C'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

-Darp iddiası

Eskişehir'de çıkan kavgada iki kişi darbedildi.

Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'da dün oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçının ardından yürüyen ve üzerlerinde takımlarının forması bulunan B.Ö. (21) ve M.D'nin (23) yanına 7-8 kişilik bir grup geldi. Söz konusu grup, B.Ö. ve M.D'yi darbetti.

Reklam
Reklam

Polis, B.Ö. ve M.D'yi darbeden kişileri yakalamak için arama başlattı.

-Limon kolonyası içen kişi zehirlendi

Eskişehir'de limon kolonyası içen kişinin zehirlendiği iddia edildi.

Aşağı Söğütönü Mahallesi 1580 Sokak'ta bir evde yaşayan İ.T'nin (65) evde bulunan limon kolonyasını içti. Bir süre sonra rahatsızlanan İ.T, komşularının haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Yunusemre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan İ.T'nin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: