Eskişehir’de Asfalt Çöktü, Keserli Sopalı Kavga Çıktı

Eskişehir’de bir kepçe operatörünün inşaat temeli kazdığı sırada yolun çökmesi kavgaya neden oldu. Operatör ve...

Eskişehir’de bir kepçe operatörünün inşaat temeli kazdığı sırada yolun çökmesi kavgaya neden oldu. Operatör ve esnaf arasında çıkan keserli sopalı kavgada bir kişi yaralandı.

İstiklal Mahallesi Alev Sokak'ta yapımına başlanacak olan bir binanın temelini kazmaya başlayan kepçe operatörü yolun çökmesine neden oldu. Doğalgaz hattında ve sıcak su borularında hasar meydana gelirken, ihbar üzerine olay yerine gelen 187 Doğalgaz Acil ekipleri sızan doğalgazı kesti.

Bu arada çevrede bulunan esnafın inşaat sahibine ve kepçe operatörüne tepki göstermesi sonucunda iki grup arasında kavga çıktı. Keser ve tahta çubuklarla birbirine saldıran grubu çevrede bulunan vatandaşlar ayırdı. Kavgada operatörün hafif yaralandığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bir görgü tanığı ise, "Temel kazılırken yer altında su çıktı. Suyun altını boşalttığı yolda çökme meydana geldi" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz