Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Eskişehir'de kızını rahatsız eden kişinin arkadaşını bıçaklayan baba, yakalandı.

Eskişehir'de kızını rahatsız eden kişinin arkadaşını bıçaklayan baba, yakalandı.

Alınan bilgiye göre Emrah Y (21), Enver Ö'nün (30) 16 yaşındaki kızını konuşmak için Şarhöyük Mahallesi'ndeki bir parka çağırdı.

Durumdan haberdar olan Enver Ö, Emrah Y ve arkadaşı Yasin A'nın (21) yanına giderek tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda Enver Ö, Yasin A'yı bıçakla sırtından yaraladı.

Yasin A, çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Yasin A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Polisin olay sonrası Emrah Y ve Enver Ö'yü gözaltına aldığı sırada ekiplere direnen Emrah Y'nin polis aracına zarar verdiği öğrenildi.

Öte yandan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Enver Ö'nün yakınları, adliye girişinde basın mensuplarının görüntü almasına izin vermedi.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: