Eskişehir'de Böbrek Nakli Olan Hastalar Kahvaltıda Buluştular

Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Emeksiz, böbrek nakli olarak sağlıklarına kavuşan...

Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Emeksiz, böbrek nakli olarak sağlıklarına kavuşan hastaları ağırladı.

Kahvaltıda, Diyaliz ünitelerinin ve diğer ilgili sağlık kurumlarının böbrek nakli konusunda daha teşvik edici uygulamalar yapmaları gerektiğinin altı çizilerek, organ nakli konusunda vatandaşların daha duyarlı olması gerektiği vurgusu yapıldı.

Böbrek nakli ile sağlıklarına kavuşan hastalar, kahvaltının ardından Sakarya Hastanesi Diyaliz Ünitesi'ni ziyaret ederek, eskiden orada sık sık karşılaştıkları arkadaşları ve sağlık çalışanları ile özlem giderdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: