Eskişehir'de Cinayet

Eskişehir'de tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen kişi, kendisini de 4 yerinden bıçakladı.

Eskişehir'de tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen kişi, kendisini de 4 yerinden bıçakladı.

İddiaya göre, Aşağı Söğütönü Mahallesi TOKİ Konutları'nda yaşayan Muharrem Bilgen (41), sabah saatlerinde kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Yeter Bilgen (42) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi Muharrem Bilgen elindeki bıçakla, eşi Yeter Bilgen'i vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Bir süre sonra eşinin öldüğünü fark eden Bilgen, olay anında evde bulunan 3 yaşındaki çocuğunu yanına alarak Yeter Bilgen'in ağabeyi Erol D'nin evine gitti.

Reklam
Reklam

Çocuğunu kayınbiraderi Erol D'ye bırakan Muharrem Bilgen, daha sonra bu kişiyi telefonla arayıp kardeşini, kendisini aldattığı için öldürdüğünü söyleyerek akşam saatlerinde tekrar eve geldi.

Burada kendisini de 4 yerinden bıçakla yaralayan Muharrem Bilgen, eşi Yeter Bilgen'in cesedinin yanına uzandı. Ağır yaralanan Muharrem Bilgen, Erol D'nin haber verdiği polis ve sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yeter Bilgen'in cesedi ise olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için aynı hastanenin morguna gönderildi.

Muhabir: Sinan Balcıkoca

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: