Eskişehir’de ‘ekmeğin Elde Edilişi Ve İsrafının Önlenmesi’ Yarışması

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin ‘Sosyal Yaşam Okulu’ projesi kapsamında, ‘Ekmeğin elde edilişi ve israfının önlenmesi’ konulu...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin ‘Sosyal Yaşam Okulu’ projesi kapsamında, ‘Ekmeğin elde edilişi ve israfının önlenmesi’ konulu şiir ve öykü yarışması düzenlendi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Kınacının yıllardır sürdürdüğü proje çerçevesinde, Tepebaşı Belediyesi ve Mithat Paşa İlkokulu’nun ortaklaşa gerçekleştirdiği yarışmada öğrenciler, resim, öykü ve şiir dallarında birbirinden güzel eserler ortaya koydu. Öğrencilerin, tarladan sofraya uzanan ekmeğin öyküsünü anlattığı eserleri, okulun salonunda sergilendi.

Reklam
Reklam

Yarışmanın ödül törenine destek veren kuruluşların temsilcileri ve öğrenciler katılırken, ‘Ekmeğin elde edilişi ve israfının önlenmesi’ hususunda tertiplenen yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: