Eskişehir’de ‘en Güzel Bahçe, En Güzel Balkon’ Yarışması

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla ‘En güzel bahçe,...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla ‘En güzel bahçe, en güzel balkon” yarışması düzenleniyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, başvuru formlarının çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarıyla sivil toplum örgütlerinin üyelerinden oluşan jüri tarafından inceleneceği ifade edilerek, balkon ve bahçelerin gezilip görüleceği ve fotoğraf çekimleri yapılarak değerlendirmeler yapılacağı belirtildi.

Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşların, 1 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında belediyeye başvuru yapabilecekleri bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: