Eskişehir’de Erbakan’ın Ölümünün 2. Yılı Münasebetiyle Karanfil Ve Gazete Dağıtıldı

54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 2. yılı münasebetiyle, Saadet Partisi Gençlik Kolları...

54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 2. yılı münasebetiyle, Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından Eskişehir’de gazete ve karanfil dağıtıldı.

Necmettin Erbakan dualarla anılırken, Saadet Parti’si yetkilileri, her yıl Şubat ayının son haftasını ‘Erbakan Haftası’ olarak kutlayacaklarını bildirdi.

Hamam Yolu’ndaki parti binasının önünde yapılan Milli Görüş Gazetesi ve karanfil dağıtımı sırasında konuşan Saadet Partisi Eskişehir Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Ali Köse, Erbakan’a özlem duyduklarını ve çok büyük projeler imza atan Erbakan’ın büyük bir lider olduğunu ifade ederek, “Ülkemizin ve İslam aleminin en büyük liderlerinden biri olan muhterem Necmettin Erbakan hocacımızın ölümünün 2. yıl dönümün de kendisini rahmetle anıyoruz. Milli görüş lideri olan Erbakan hocamız hayatı boyunca sayılarla değil, icraatlarla ilgilenmiştir. Bu da kendisinin lider olduğunun en büyük kanıtıdır. Bahar mevsimine girdiğimiz bu günlerde halkımıza çiçek dağıtmak istedik. Ümit ediyoruz ki dağıttığımız her çiçek memleketimizin kışını bahara çevirir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: