Eskişehir’de “fidan Yetiştirme” Semineri

Eskişehir Fidanlık Müdürlüğü tarafından verilen “fidan yetiştirme” seminerine farklı illerden gelen 75 orman mühendisi katıldı.Fidanlık...

Eskişehir Fidanlık Müdürlüğü tarafından verilen “fidan yetiştirme” seminerine farklı illerden gelen 75 orman mühendisi katıldı.

Fidanlık Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı seminere katılan mühendislere, fidanlıklardaki tohumdan fidan yetişinceye kadar geçen bütün aşamalar hem teorik hem de uygulamalı olarak gösterildi. 4 gün sürecek seminerin ilk 2 gününde büro çalışmaları yapan mühendisler, daha sonra arazi çalışmalarına katıldı.

Seminerde mühendisleri ziyaret eden Orman Bölge Müdür Yardımcısı Adnan Diltemiz, “Türkiye’nin en büyük fidanlığına sahip olan ilimiz her alanda olduğu gibi ormancılık sektöründe de öncülük ediyor. Fidanlığımız adeta okul gibi” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: