Eskişehir'de Gasp İddiasının Şüphelileri Yakalandı

Eskişehir'de bir Tekel bayii sahibini bıçakla tehdit ederek parasını gasp ettikleri iddia edilen 5 şüpheli...

Eskişehir'de bir Tekel bayii sahibini bıçakla tehdit ederek parasını gasp ettikleri iddia edilen 5 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Erenköy Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde bir Tekel bayii işyerinde gasp olayının olduğu ihbarı üzerine bahse konu yere polis ekipleri sevk edildi.

Görevliler yaptıkları araştırmada işletmeci Halil E.'nin (29) bir otomobille gelen 5 kişinin işyerinde bıçak çekerek tehditte bulundukları, içlerinden 18 yaşlarında bir kişinin boynuna bıçak dayayarak kendisine 180 TL ceza kestiklerini söyleyerek para istediğini, ardından şahsa kasadan 150 TL para verdiğini söyledi. Görevliler, verilen eşgaller doğrultusunda yaptıkları çalışmada olayın şüphelileri oldukları belirlenen H.M.(19), İ.Y.(32), M.G.(29), M.Ç.(19) ve İ.E.'yi (33) plakası belirlenen araçla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Polis, araçta ve şüphelilerin üzerinde yaptığı aramalarda 2 adet bıçak ve bir miktar esrar ele geçirdi. Zanlılar emniyette ki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: