Eskişehir’de ‘genç Kürsü 2023’ Buluşması

Ak Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları tarafından ‘Genç Kürsü 2023’ programı düzenlendi.Yunus Emre Kültür Merkezi’nde...

Ak Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları tarafından ‘Genç Kürsü 2023’ programı düzenlendi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyeleri Ankara Milletvekili Fatih Şahin ve İstanbul Milletvekili Muhammed Bilal Macit, Eskişehir Milletvekilleri Ülker Can ve Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Murat Kelleci, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakalllı ve bir çok teşkilat mensubu katıldı.

Reklam
Reklam

Programda konuşan Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Türkiye’nin Ak Parti iktidarı döneminde yaşadığı gelişmeleri belirterek, Türkiye’nin ortaya konulan güçlü irade sayesinde içinde bulunduğu coğrafyada güçlü bir aktör haline geldiğini söyledi. Ülke için genç nüfusun çok önemli olduğunu anlatan Şahin, “Hiç şüphesiz bu katkıyı sağlayacak en önemli etken genç nüfusumuzdur. Türkiye, nüfusunun yarısı 30 yaşın altında olan çok büyük potansiyele sahip bir ülkedir. Ancak bu potansiyeli doğru kullanmak gerekir. Ak Parti iktidarı ile genç potansiyelin ülkenin büyümesi, gelişmesi ve demokratikleşmesi için kullanıldığı bir döneme girdik. Artık gençlerin güvenilen, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi kararını kendi verebilen, hayatın zorlukları ile mücadele edebilen, araştıran, sorumluluk üstlenen ve hesap soran bir yapıya geldiğini söyleyebiliriz” dedi.

“AK PARTİ ÇATISI ALTINDA SİYASET YAPAN GENÇLERİN BÜYÜK HEDEFLERİ VAR”

Ak Parti çatısı altında siyaset yapan gençlerin çok büyük hedefleri olduğuna inandığını söyleyen Şahin şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Biz gençler olarak bu ülkede bir nesil hareketi olabiliyorsak, sorunların çözümü noktasında güçlü bir inisiyatif alabiliyorsak, risk üstlenebiliyorsak, işte bu gerçek anlamda siyaset yapmaktır. Zaten büyük hedeflerimiz olursa, peşinden koştuğumuz hayallerimiz olursa, bir ütopyamız olursa siyasi anlamda seçim başarıları kendiliğinden gelecektir. Eğer Ak Parti kurulurken şu kadar milletvekili ve belediye başkanı çıkaralım diye yola çıksaydık bugün bu başarıları elde edemezdik. Bugün Ak Parti bir dünya markası haline geldi. Genel başkanımız ve başbakanımız bugün dünyanın birçok yerinde adından bahsedilen bir lider konumuna geldi. Kararlılıkla yönettiği ülkemizi yakın tarihimizdeki siyasetçilerin hayal dahi edemediği bir noktaya taşıdı. Bunun güncel ve en somut göstergesi uluslararası sularda yaptığı katliam sonucunda İsrail’in, tarihinde ilk kez başka bir Devlet’ten özür dilemek zorunda kalmasıdır.”

Milletvekili Fatih Şahin, İstanbul Milletvekili Bilal Macit ile birlikte kendilerine gençlerle buluşma imkanı sağlayan Eskişehir İl Gençlik Kollarına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Soru cevap bölümünün ardından gerçekleşen plaket seremonisiyle program sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz