Eskişehir’de Göstericiler Duman’ın ‘eyvallah’ Şarkısıyla Gösterilerine Devam Ediyor

Eskişehir’de göstericiler, Taksim Gezi Parkı olayları protestolarını ünlü rock grubu Duman’ın ‘Eyvallah’ şarkısıyla sürdürürken, ara...

Eskişehir’de göstericiler, Taksim Gezi Parkı olayları protestolarını ünlü rock grubu Duman’ın ‘Eyvallah’ şarkısıyla sürdürürken, ara ara yağan sağanak yağışlar bile direnişe engel olmuyor.

Kentte 4 gündür süren protesto gösterileri göstericiler tarafından yaşam alanı olarak kamulaştırılan Üniversitesi Caddesi’nde aralıksız olarak devam ediyor. Gösteriler süresince eylemcilere Tepebaşı Belediyesi ve çevre esnaflar tarafından erzak yardımı yapılırken, ara ara yağan sağanak yağışlar göstericilerin direnişlerine engel olamıyor. Ayrıca göstericilerin direnişine, çevreden geçen araçlar korno çalarak, bir grup motosikletliler de alana girerek destek verdi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, gösteriler sırasında binlerce kişiden oluşan kalabalık, ünlü rock grubu Duman’ın ‘Eyvallah’ şarkısıyla doyasıya eğlenirken, kentte protesto gösterileri çeşitli sloganlarla, şarkılarla ve türkülerle sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: