Eskişehir'de Hırsızlık Yaptıkları İddia Edilen 3 Kişi Yakalandı

Eskişehir'de hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Eskişehir'de hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Odunpazarı Merkez ilçesi Vişnelik mahallesi civarında yapılan dar bölge uygulamaları kapsamında, ekipler durumlarından şüphelendikleri 3 bayan şahsı takibe aldılar. Ekipler bayanları Ali Fuat Güven Caddesi üzerinde incelemek için durdurdu. Ekipler E.K., 20 suç kaydı olduğu iddia edilen M.A., 4 suç kaydı olduğu iddia edilen İ.A. yakaladı.

Yakalanan şahısların Vişnelik mahallesinde 2 adet İkametten hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri, üzerlerinden ikametten çalmış oldukları 1 adet Smit Wesson ve 1 adet MAP marka silah ve bu silahlara ait toplam 49 adet dolu fişek elde edildi. Şahısşlar sorgularının ardından adliyey sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz