Eskişehir'de Inşası Süren İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, inşası devam eden İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nı, tanıttı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, inşası devam eden İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nı, tanıttı.

Koca ve emniyet yetkilileri, ilk olarak şantiye şefi ve proje müdüründen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Binanın 24 bin 261 metrekare alan üzerinde 40 bin metrekare kapalı alanı olduğunu ifade eden Koca, şöyle konuştu:

"İnşaatın bodrum katları tamamlandı. Şu an birinci katlarının yapımı sürüyor. 40 bin metrekare kapalı alan içerisinde 465 oda, 750 kişilik konferans salonu, bin kişilik yemekhane, kreş ve kantini olacak. Bu binanın ihale bedeli yaklaşık 37 milyon lira. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne ait 27 ayrı hizmet binamız faaliyetlerini bundan sonra burada sürdürecek. Bunun sonucunda personel, araç-gereç, yakıt ve zaman açısından bir çok sorun ortadan kalkmış olacak. Bu binanın farklı bir özelliği de akıllı bina olması. Zira güneş enerjisinden faydalanan bir bina olacak. 15 Mart 2014'te teslim edilecek. Binanın teknik alt yapısı, hızlı ve güvenli ulaşımı sayesinde emniyet güçlerimiz şehrin her noktasına daha hızlı bir şekilde ulaşma imkanına sahip olacak. Eskişehir'in tamamına yaptığımız hizmetler, hükümetimizin vizyonu ve Eskişehir'e sevdamızın siyasi mülahazalardan uzak, gece-gündüz yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıkan hizmetler olduğunu belirtmek istiyorum."

Reklam
Reklam

Toplantıya, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Bayram, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve parti yöneticileri ile emniyet yetkilileri katıldı.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: