Eskişehir'de kamu kurum ve kuruluşlarıarasıfutbol turnuvası ödül töreni

Eskişehir'de kamu kurum ve kuruluşlarıarası futbol turnuvasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir'de kamu kurum ve kuruluşlarıarası futbol turnuvasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Porsuk Spor Salonu'nda düzenlenen ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, 1'inci Hava İkmal Merkez Bakım Komutanı Tümgeneral Mehmet Şanver ve kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün 15 Mart-2 Nisan tarihleri arasında düzenlediği turnuvada, birinciliği Milli Eğitim Müdürlüğü, ikinciliği 1'inci Hava İkmal Merkez Bakım Komutanlığı, üçüncülüğü TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI), dördüncülüğü ise Türk Telekom elde etti.

Reklam
Reklam

Turnuvaya 32 kamu kurum ve kuruluşu katıldı. Turnuvada en az gol yiyen kaleci Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Eşref Uludağ, aynı kurumdan gol kralı Suat Acar, en centilmen sporcu 1'nci Hava İkmal Merkez Bakım Komutanlığı'ndan Tümur Ünal, en centilmen yönetici merkez Tepebaşı ilçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Çevik, centilmen takım ise hiç sarı kart görmeyen Müftülük ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü oldu.

Törende, söz konusu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile oyuncularına kupa ve teşekkür belgeleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz