Eskişehir'de Kokart Takma Töreni

Eskişehir'de aday hakemlikten il hakemliğine terfi eden 24 hakem yemin edip, kokartlarını taktı.

Eskişehir'de aday hakemlikten il hakemliğine terfi eden 24 hakem yemin edip, kokartlarını taktı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD) Eskişehir Şubesi tarafından Eskişehir Ticaret Odası Düğün Salonu'nda kokart takma töreni düzenlendi.

Törene katılan Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 2'nci Bölge Sorumlusu Zihni Aksoy, kokartını alan hakemlere başarı dileğinde bulunarak,

"Hakem ordumuza çok yeni isimler katılıyor, onlara sağlık diliyorum. Allah şanslarını açık etsin. İnşallah buradan ülkemize güzel hizmetler verirsiniz. Hakemlik çok keyifli bir uğraş, bu keyifi hangi aşamada olursa olsun içerde kalarak yaşamanızı size öneririm. Eskişehir çok güçlü hakem şehri, bu güce güç katacak olan yeni kardeşlerimize aramıza hoşgeldiniz diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

TFFHGD Genel Sekreteri Ethem Atasoy da yeni kokartını alan hakemlere başarı dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından il hakemliğine terfi eden 24 hakem yemin edip, kokartları takıldı.

Törene Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Spor Toto Süper Lig hakemlerinden İsmail Şencan ve Spor Toto 2. Lig hakemlerinden Mesut Çarık ile il hakemleri katıldı.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: