Eskişehir'de Kürtür Sanat

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey Sahnesi’nde düzenlenen Jean Xavier Lefevre Anma Gecesi’nde, klarnet...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey Sahnesi’nde düzenlenen Jean Xavier Lefevre Anma Gecesi’nde, klarnet sanatçısı Gülriz Germen ve piyano sanatçısı Lilian Tonella Tüzün, Lefevre’nin eserlerini seslendirdiler.

Germen ve Tüzün, 1800’lü yıllarda yaşamış olan ünlü klarnet sanatçısı Lefevre’nin 13 parçadan ve dört bölümden oluşan sonatını başarılı bir şekilde seslendirdi. Eskişehirlilerin ilgiyle izlediği Jean Xavier Lefevre Gecesi’nde, Gülriz Germen ve Lilian Tonella Tüzün’ün performansı oldukça beğeni toplayarak uzun süre alkışlandı.

Reklam
Reklam

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası 3 Mayıs’ta Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda piyano sanatçısı Aldo Ragone’yi solist olarak ağırlayacak. Konseri Şef Patrick Souillot yönetecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz