Eskişehir'de "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği

Yunusemre Kültür Sanat Sevgi ve Barışa Çağrı Derneği (YUSEV) ve Eskişehir Diyanet Mensupları Derneği (EDİMDER) "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği düzenlendi.

Yunusemre Kültür Sanat Sevgi ve Barışa Çağrı Derneği (YUSEV) ve Eskişehir Diyanet Mensupları Derneği (EDİMDER) "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği düzenlendi.

Porsuk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlik, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Serdar Tuncer'in sunumunu yaptığı etkinlik, Reşit Muhtar'ın türküleri ve İstanbul Ataşehir Mimar Sinan Cami İmam Hatibi Hafız Rıza Günay'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in de gösteri yaptığı programa, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Erdoğan Ercan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Etkinlikte Koçdemir, Büyükerşen ve Sakallı tarafından programın sponsorluğunu yapan firma yetkililerine üzerinde ebru sanatı bulunan tablolar hediye edildi.

Düzenlenen etkinlik, duayla sonlandırıldı.

Muhabir: Hicret Özkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz