Eskişehir’de ‘kuvvet’li Bir Yarış

İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Battalgazi-Eskişehir Rallisi’nde birinciliği kovalıyor.2013 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı...

İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Battalgazi-Eskişehir Rallisi’nde birinciliği kovalıyor.

2013 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Ege Rallisi’ni Pegasus Racing’in Fiat Abarth S1600 otomobili ile start alarak Sınıf 5‘de Birinci, Süper Kategoride ikinci olan tecrübeli yarışçı İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, bu kez Eskişehir’de birincilik kovalıyor.

İzmir’de start alan 2013 Türkiye Rallisinde sınıf 5’te birinci, süper kategoride ikinci olan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, ‘Uzun Yaşam Şehri Nazilli’ sloganıyla katıldığı yarışta bütün Aydınlıların takdirini kazanmıştı. SOTAŞ Kimyevi Maddeler San.Tic.A.Ş ve Erimarc İnşaat Mühendislik Mimarlık San. ve Tic. A.Ş Sponsorluğunda yarışlara hazırlanan Erim, bu kez de Eskişehir’de birincilik kovalayacak. Otomobil sporlarının her geçen gün daha fazla seyirci toplamaya başladığını söyleyen Bekir Kuvvet Erim, her yıl İsabeyli’de düzenledikleri tırmanma yarışı ve cumhuriyet rallisiyle beldenin marka değerine katkı yaptıklarını kaydetti. Türkiye Ralli Şampiyonasının toplam sekiz ayaktan oluştuğunu belirten Erim, 4-5 Mayıs tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak 2. Ayak yarışların asfalt bir zeminde koşulacağını, yaklaşık 55 yarışmacının finali görmek için start alacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Balkan Ralli Şampiyonası’nın da ilk ayağı olan Battalgazi- Eskişehir Rallisi’nde 2013 senesinde Hem Türkiye iki çeker otomobiller Ralli Şampiyonluğunda, hem de sınıflarında iddialarını pekiştirmek için yarışın başından itibaren tam tempo yarışmak üzere start alacak olan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Nazilli’ye birinci olarak dönmek istediğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz