Eskişehir'de Kuvvetli Yağış

Eskişehir'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Eskişehir'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Eskişehir'de öğleden sonra başlayan yağmur, merkeze bağlı Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde etkili oldu. Bazı iş yerleri ile evlerin bodrumu su altında kaldı. İş yerleri sahipleri yağmur sularını tahliye etmek için çaba sarf etti. Bodrumu su altında kalan vatandaşlar ise belediye ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Kız kardeşiyle birlikte Yeni Mahalle 9. Dere Sokak'ta bulunan bir evde yaşayan 72 yaşındaki Hamdi Kaya sokaklarında bulunan yeraltı şebekesinin yetersiz olduğunu öne sürdü.

Reklam
Reklam

Evinin bodrumunun su altında kaldığını ifade eden Kaya, suyun boşaltılması için belediyeden yardım talebinde bulunduğunu, daha öncede evinin bodrumunu su bastığını söyledi.

Öte yandan meteoroloji yetkilileri, metrekareye 4 kilogram yağış düştüğünü rüzgarın saatte 70-80 kilometre arasında estiğini bildirdi.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: