Eskişehir'de "Nerede Hareket Orada Bereket" Etkinliği

Eskişehir'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen "Nerede Hareket Orada Bereket" etkinliği, yapıldı.

Eskişehir'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen "Nerede Hareket Orada Bereket" etkinliği, yapıldı.

Bir alışveriş merkezinin yanında bulunan alandaki, etkinlikte İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün atletizm, masa tenisi, badminton, bilek güreşi, boks, jimnastik, güreş, karate, dart, atıcılık gibi sportif alanlarda faaliyet gerçekleştiren sporcuları, vatandaşlara gösteri sundu.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hüseyin Aksoy, yaptığı konuşmada, etkinliğin Türkiye'de genelinde aynı gün yapıldığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Okulların kapanmasıyla başlatacakları yaz okullarına vatandaşlara tanıtmak amacıyla bir yıl boyunca yetiştirdikleri sporcuların etkinlikler sergilediğini anlatan Aksoy, yaz okullarında, yüzme branşı haricinde tüm branşlarda ücretsiz hizmette verileceğini bildirdi.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: