Eskişehir’de okullar vatandaşların hizmetine sunuluyor

Eskişehir’de okullar eğitim-öğretim saatleri dışında vatandaşlara hizmet verecek. 'Okullar Hayat Olsun' ismi ile projeyi başlatan...

Eskişehir’de okullar eğitim-öğretim saatleri dışında vatandaşlara hizmet verecek. 'Okullar Hayat Olsun' ismi ile projeyi başlatan Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü arasında bir protokol imzalandı. Buna göre, okulların kültür, eğitim, sanat ve spor alanında mahalle sakinlerine açılması planlanıyor.

"Okullar Hayat Olsun" projesi ile birlikte tüm okulların eğitim-öğretim saatleri dışında, hafta sonlarında ve yaz aylarında derslikleri, kütüphaneleri, bilgi teknolojileri sınıfları, çok amaçlı, konferans ve spor salonları, okul bahçeleri velilerin, mahallelinin ve çevrenin hizmetine açılacak. Başlayacak yeni uygulama için imzalar atıldı. Törene Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Adıyaman ve çok sayıda eğitimci katıldı.

Reklam
Reklam

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen törende konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, okulların öğrenciler ve yetişkinler için birer "Hayat Boyu Öğrenme Merkezi" ve eğlenme-dinlenme aktivitelerine imkân veren "yaşayan güvenli alanlar" haline dönüştürülmesi amaçlandığını vurguladı. Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, böyle önemli bir projenin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: