Eskişehir'de otomobil ve kamyon hırsızlığı iddiası

Eskişehir'de otomobil ve kamyon hırsızlığı yaptıkları iddia edilen toplam 6 kişi yakalandı.

Eskişehir'de otomobil ve kamyon hırsızlığı yaptıkları iddia edilen toplam 6 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Gündoğdu Mahallesi'ndeki Alpu Kavşağı yakınında faaliyet gösteren bir petrol istasyonunun bahçesinde park halinde bulunan M.E'ye ait tarım aletleri yüklü 26 TC 357 plakalı kamyon çalındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği'nin yaptığı çalışmalar sonucunda, tarım aletleri yüklü kamyon Çamlıca Mahallesi Baksan Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde bulundu. İş yeri sahibi S.K. ve çalışan R.G. gözaltına alındı, söz konusu kamyon ve tarım aletleri sahibine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Bunun yanında Hacıseyit Mahallesi Tuzcu Sokak'ta kaza yapmış olarak bulunan 26 KU 247 plakalı otomobilin çalındığını tespit eden emniyet güçleri, görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda çalışma başlattı.

Polisler, şüpheliler E.K, B.A ve yaşı küçük K.K ve. B.G'yi yakaladı. Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz