Eskişehir'de Trafik Kazaları: 7 Yaralı

Eskişehir'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Eskişehir'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Serkan Hürmetli (34) idaresindeki 26 ER 319 plakalı otomobil, Şirintepe Mahallesi Bursa Caddesi'nde Fatih Şan'ın (34) kullandığı 26 UC 034 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Hürmetli ve Şan ile Zülfiye Şan (29) ve Yusuf Efe Şan (4) yaralandı.

Diğer kazada ise Ömer Erten (30) yönetimindeki 26 NU 645 plakalı otomobil, 71 Evler Mahallesi 71 Evler Kavşağı'nda önce Caner Ormangör (26) idaresinde seyreden 26 UA 440 plakalı kamyonete, daha sonra Bayram Türkmen'in (25) kullandığı 26 TK 745 plakalı otomobile çarptı. Kazadan, sürücüler Erten ve Ormangör'ün yanı sıra otomobilde bulunan Tuna Erten (26) yaralı kurtuldu.

Reklam
Reklam

Sağlık ekiplerince Yunus Emre ve Eskişehir devlet hastanelerine kaldırılan yaralıların hayati tehlikeleri bulunmadığı bildirildi.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: