Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 1. Sulh Ceza Mahkemesi, "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti" suçunun işlendiği iddiası üzerine 7 ay önce başlatılan soruşturma kapsamında Yeşiltepe, Şirintepe, Cumhuriye, Eskibağlar ve Akarbaşı mahallelerinde 6 farklı adres için arama kararı verdi.

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu adreslere ani baskın yaptı.

Reklam
Reklam

Operasyonda yakalanan şüpheliler M.G, A.D. ve R.O.A. gözaltına alındı. M.G'nin evinde yapılan aramada, 269 gram esrar ele geçirildi.

Bu arada, haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerden kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın aldıkları tespit edilen 21 kişi hakkında kamu davası açıldığı kaydedildi.

Muhabir: Oktay Özden

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: