Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Gözaltına Alındı

Eskişehir'de polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. 269 gram esrar ele geçirildi....

Eskişehir'de polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. 269 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan uyuşturucu madde satın aldıkları ve bu uyuşturucuları kullandıkları tespit edilen 21 kişi hakkında ise kamu davası açıldı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, daha önce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçunu işlediği iddia edilen şahıslara yönelik Yeşiltepe, Şirintepe, Cumhuriye, Eskibağlar ve Akarbaşı mahallelerindeki bazı evlere eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 5 kişi gözaltına alınmıştı. Savcılık, şüphelilerin verdiği bilgiler doğrultusunda operasyonu genişletti.

Reklam
Reklam

Narkotik Şube ekipleri, Eskişehir 1. Sulh Ceza Mahkemesinden alınan kararla kent merkezindeki 6 farklı adrese baskın yaptı. Şüpheli M.G.' nin evinde yapılan aramada 269 gram esrar bulundu. Şüpheliler M.G., A.D. ve R.O.A. gözaltına alındı. 21 kişi hakkında da kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak suçundan soruşturma yapılarak haklarında kamu davası açıldı. 3 şüphelinin ifade verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın sabah adli makamlara sevk edileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: