Eskişehir’de ‘vizörün Ustaları’ Ödüllendirildi

Eskişehir’de, Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği (FRİGKÜM) tarafından düzenlenen ‘3. Frig Vadileri Fotoğraf...

Eskişehir’de, Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği (FRİGKÜM) tarafından düzenlenen ‘3. Frig Vadileri Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren vizör ustaları ödüllendirildi.

ETİ Arkeoloji Müzesinde düzenlenen törene, Vali Vekili Ali Çetin, birim amirleri, fotoğraf sanatçıları ve davetliler katıldı. Birinciliği kazanan Alper Elitok, ödülünü Çetin’in elinden aldı. Sanatçılara yarışmaya katılımlarından dolayı teşekkür eden Çetin, daha sonra sergilenen eserleri inceledi ve sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Yarışma, Frig ve Frigya kültürel mirasını sanatsal kaygılarla fotoğraflamanın yanı sıra, yarışmacıların fotoğraflarının FRİGKÜM arşivine kazandırılmasını amaçlıyor.

Öte yandan, yarışmaya Türkiye’nin birçok ilinden toplamda 240 fotoğrafçı 627 fotoğrafla katılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: