Eskişehir'de Yangın

Eskişehir'de bir evde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında, 3 kişi dumandan etkilendi.

Eskişehir'de bir evde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında, 3 kişi dumandan etkilendi.

Uluönder Mahallesi Menevşe Sokak'ta bir evde elektrik kontağından yangın çıktı. Durumu fark eden apartman görevlisi Nurettin Bingöl ve apartman sakini Mustafa Özek, evin balkonundaki camı kırarak, eve girdi.

Bingöl ve Özek, evde yaşayan ve yangına uykuda yakalanan Merve Dağdeviren (22), kardeşi Melike Dağdeviren (18) ve Leyla Yıldız'ı (22) dışarıya çıkarttı. Daha sonra vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis ekipleri ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Reklam
Reklam

112 Acil Servis ekipleri, dumandan etkilenen Merve Dağdeviren ve Melike Dağdeviren'i Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Leyla Yıldız'ı da Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanede tedavi altına alınan üç kişinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: